Wie is depenisvanjezus?

Depenisvanjezus produceert kwaliteitspennen op een kleine schaal. Zo nu en dan breiden wij het assortiment uit met misschien een paar andere artikelen die het schrijven ondersteunen. Bij Depenisvanjezus blijven wij altijd kritisch naar onze producten. Het is ons doel om het ideale schrijfgerei te ontwikkelen. Hiervoor vertrouwen wij op research uit ons Depenisvanjezus Pennenlab en de feedback van onze kopers. Door gebruik te maken van innoverende technieken zoals 3d-printen maken wij ieder product speciaal. Niet alleen streeft Depenisvanjezus ernaar om de klant keer op keer nieuwe geoptimaliseerde producten te bieden ook staat service voor ons op de eerste rij. Projecten voor co-creatie zijn bij ons altijd een mogelijkheid. Een aanvraag hiervoor kunt u gewoon doen via contactjezus@gmail.com.

  • Doordacht no-nonsense ontwerp.
  • Goed voor het milieu.
  • Een uitstekende service.
  • Ze zien er beter uit dan de pen die jij voor het laatst hebt aangeraakt.
  • Depenisvanjezus staat altijd open voor suggesties.

Bij depenisvanjezus zijn wij altijd bezig met innoveren rondom onze producten. Wij proberen onze producten constant te verbeteren en dit zal er op ten duur voor zorgen dat er van hetzelfde product meerdere versies ontstaan met nieuwe verbeterde eigenschappen.

Je kunt op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen door ons op Facebook of Google+ te volgen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief! De nieuwsbrief verschijnt alleen wanneer we echt wat boeiends te melden hebben.


Schrijf je in voor onze maillijst